ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Όλες οι ερωτήσεις σας απαντήθηκαν σε ένα μέρος

Το VGtx μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε συσκευή αναπαράγει ήχο και έχει έξοδο που μπορεί να παρέχει ένα κατάλληλο σήμα ήχου, το οποίο μπορεί να μεταφέρει το VGtx ως σήμα Bluetooth. 

Συσκευές όπως υπολογιστές, laptops, smartphones και στερεοφωνικά συστήματα, έχουν συνήθως εξόδους ήχου με την ονομασία ‘headphones’, ‘audio output’ ή ‘line out’, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Το VGtx παρέχεται με ένα αρσενικό προς αρσενικό καλώδιο 3.5mm προς 3.5mm για να συνδέετε την Αναλογική Είσοδο σε συσκευές με υποδοχή 3.5mm. Υπάρχουν, όμως, αντάπτορες και καλώδια που επιτρέπουν σε άλλου είδους πρίζες, όπως η υποδοχή RCA να συνδεθούν. Όταν συνδέετε την Αναλογική Είσοδο VGtx, βεβαιωθείτε ότι ο διακόπτης Ρύθμισης Εισόδου έχει οριστεί στο Αναλογικό.

 Σημείωση: Το VGtx δεν πρέπει να συνδεθεί σε ηχεία εξόδου!

Πολλές τηλεοράσεις παρέχουν, επίσης μια έξοδο ήχου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Αν υπάρχουν μόνο υποδοχές εξόδου RCA, χρησιμοποιήστε το καλώδιο RCA 3.5mm για να συνδέσετε την τηλεόραση στην Αναλογική Είσοδο VGtx. Αν η τηλεόραση έχει οπτική (Toslink) έξοδο, θα παρέχει καλύτερη ποιότητα ήχου και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το οπτικό καλώδιο που παρέχεται με το VGtx για να συνδεθεί με την Ψηφιακή Είσοδο. Σε αυτή την περίπτωση, ο διακόπτης Ρύθμισης Εισόδου πρέπει να οριστεί στο Ψηφιακό. Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε την Ψηφιακή Είσοδο με υπολογιστές, DVD/CD players ή στερεοφωνικά συστήματα που παρέχουν οπτική έξοδο στέρεο.