Τρόποι Πληρωμής

I) ΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ;


Μπορείτε να επιλέξετε για την πληρωμή των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν έναν από τους προτεινόμενους τρόπους που σας παρέχει η εταιρεία μας.


Πρώτα αποφασίζετε ποια διαδικασία πληρωμής σας ταιριάζει. Κατόπιν επιλέγετε τον αντίστοιχο τρόπο πληρωμής στο κατάλληλο σημείο της φόρμας του αιτήματος παραγγελίας σας και τέλος εισάγετε τα ζητούμενα στοιχεία σας.
Υπενθυμίζουμε ότι η εταιρεία μας ακολουθεί αυστηρή πολιτική προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και όλα τα στοιχεία πληρωμής που μας αποστέλλετε συλλέγονται και επεξεργάζονται με πλήρη ασφάλεια και επιμέλεια και μόνον κατόπιν της συγκατάθεσής σας που παρέχεται με την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας.i. Μέθοδος Αντικαταβολής.


Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας. Όταν έρθει στον χώρο σας ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής εταιρείας, καταβάλλετε το αντίστοιχο στο/α προϊόν/ντα τίμημα κατά την παραλαβή του(ς). Το κόστος για την υπηρεσία αντικαταβολής είναι δωρεάν.


ii. Πληρωμή με πιστωτική/χρεωστική κάρτα.


Δεχόμαστε πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Vista και Mastercard. 100% ασφαλής πληρωμή.


iii. Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό.


Έχετε την επιλογή να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα εγκριθεί και θα αποσταλεί όταν το τμήμα λογιστηρίου μας, επιβεβαιώσει την κατάθεση.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλείστε να αναφέρετε και τον κωδικό της παραγγελίας σας, κατά την μεταφορά του ποσού.

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας κατάθεση στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η εταιρεία μας στην:

ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK :

ΟΣΕΑΝΙΚ ΜΠΛΟΥ( OCEANIC BLUE ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝ.ΕΠΕ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0255.33.0200628916

IBAN : GR 3702602550000330200628916

iv. Πληρωμή και παραλαβή από το χώρο μας (κατόπιν συνεννόησης).

Έχετε την επιλογή να παραλάβετε τα προϊόντα από το χώρο μας κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.

Προσοχή . Για αγορές άνω των 500,00 € προαπαιτείτε η πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου και όχι η εξόφλησή τους με μετρητά.