ΗΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Αψογη ποιοτητα ηχου για οσους παιρνουν τη μουσικη τους στα σοβαρα.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το όνομα Soundcast είναι συνώνυμο της καινοτομίας στον σχεδιασμό προϊόντων ήχου.

Με εμπειρία πέρα των δέκα χρόνων στον κλάδο, σχεδιάζει προϊόντα που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη μουσική σας, όπως ποτέ. Η Soundcast επινόησε την έννοια ενός αυτοτροφοδοτούμενου φορητού συστήματος ηχείου - μεγάφωνου —με ασύρματη μετάδοση ήχου— που συναγωνίστηκε τον ήχο των οπτικοακουστικών συστημάτων εσωτερικού χώρου.

Κύρια χαρακτηριστικά του αποτελούν ο αυτόνομος all-in one σχεδιασμός που περιλαμβάνει ενισχυτές, πολλαπλά ηχεία, subwoofers, πλήκτρα ελέγχου και επαναφορτιζόμενη μπαταρία μεγάλης αυτονομίας.

Όλα τα συστήματά της είναι φορητά και συνδυάζονται με οποιοδήποτε τρόπο ζωής. Είναι ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες, ικανά να αντέξουν τη βροχή, το χιόνι, τη σκόνη, το κρύο και τη ζέστη. Ανθεκτικά σε κραδασμούς, αντέχουν τη μεταφορά και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της χρήσης τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Διαθέτουν ασύρματη μετάδοση μακράς εμβέλειας και μπορούν να μεταδώσουν μουσική από το εσωτερικό του σπιτιού σε οποιοδήποτε σημείο μιας μεγάλης αυλής ή εξωτερικών χώρων.

ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ


Στις αρχές της δεκαετίας του 2000, οι ιδρυτές μιας εκ των μεγαλύτερων και παλαιότερων εταιρειών κατασκευής ηχείων και ακουστικής στην Αμερική, ίδρυσαν τη Soundcast.
Όραμά τους; Να αναπτύξουν αξιόπιστα και υψηλής απόδοσης, ασύρματα προϊόντα ήχου που αποδίδουν το μέγιστο σε ποιότητα ήχου, ενώ προσαρμόζονται με ευκολία σε κάθε τρόπο ζωής.

 
 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ


Στη Soundcast, στοχεύουμε σε ένα μέλλον που ο ήχος θα βιώνεται στην γνησιότερη μορφή του και θα μπορείτε να τον απολαμβάνετε σε κάθε φάση της ζωής σας.

Η SOUNDCAST αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και στη Κύπρο από την εταιρεία OceanicBlue.