Αποστολές – Επιστροφές

I) ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ταυτόχρονα με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, η εταιρεία μας σας ενημερώνει και για τον χρόνο παράδοσης των προϊόντων που επιλέξατε, ο οποίος εξαρτάται από την περιοχή που έχετε δηλώσει ότι επιθυμείτε να πραγματοποιηθεί η αποστολή τους.


Η παραγγελία θα σας αποστέλλεται από την εταιρεία μας μέσω της ACS Courier, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα – Παρασκευή, 10:00-17:00).


Βάσει του χρονοδιαγράμματος παράδοσης της εταιρείας ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε, οι παραδόσεις υλοποιούνται ως εξής :


i. εντός Αττικής εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν: VG1: 2,50 €, VG3: 2,50 €, VGtx: 2,50 €, VG5-VG7-VG7 SE δωρεάν.


ii. στους υπόλοιπους χερσαίους προορισμούς εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν VG 1: 2,50 €, VG 3: 2,50 €, VGtx : 2,50 €, VG 5- VG 7- VG 7 SE δωρεάν .


iii. στους νησιώτικους προορισμούς εντός 3 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν VG1: 2,50 €, VG3: 2,50 €, VGtx: 2,50 €, VG5-VG7-VG7 SE δωρεάν.


iv. στους δυσπρόσιτους προορισμούς εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που θα καταγραφεί η παραγγελία σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με το προϊόν κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας.


v. για αγορές στην Κύπρο το κόστος αποστολής ανέρχεται σε 25,00 €. Ο χρόνος παράδοσης είναι από 6 έως 8 εργάσιμες ημέρες.


Η αντικαταβολή είναι δωρεάν για τα όλα τα προϊόντα μας.

Για αγορές άνω των 500,00 € από τον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης προαπαιτείτε η πληρωμή μέσω κάρτας ή κατάθεσης στο τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας τηρεί τραπεζικό λογαριασμό στην παρακάτω τράπεζα:


ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK :

ΟΣΕΑΝΙΚ ΜΠΛΟΥ( OCEANIC BLUE ) ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΜΟΝ.ΕΠΕ

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 0026.0255.33.0200628916

IBAN : GR 3702602550000330200628916


Από 01/01/2017 βάση του νόμου 4446/22-12-2016 τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πώληση αγαθών σε ιδιώτες ή εταιρείες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών, αποκλειστικώς με τη χρήση μέσων πληρωμής με κάρτα, τραπεζικό έμβασμα ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής και δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά.


Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν του ελέγχου της. Ενδεικτικά, και όχι απόλυτα, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ. Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος.


Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.
Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.


Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελμένων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail info@oceanicblue.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.


II) ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ - ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ούτως ώστε η συσκευασία όλων των προϊόντων να πραγματοποιείται με απόλυτη προσοχή προκειμένου να τα παραλάβετε χωρίς φθορές. Σπανίως υπάρχει περίπτωση να παραλάβετε ένα προϊόν με κάποιο ελάττωμα. Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε συγκεκριμένη επιφύλαξη σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας.


Σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν, η αλλαγή του προϊόντος ή του τμήματος του προϊόντος που είναι ελαττωματικό ή παρουσιάζει φθορές μπορεί να πραγματοποιηθεί στον μεταφορέα που σας το παρέδωσε χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση. Σε περίπτωση που κατά το χρόνο παραλαβής διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα σε αυτό, μπορείτε να μας ενημερώσετε άμεσα στο e-mail info@oceanicblue.gr, γνωστοποιώντας μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προϊόν σε αντικατάσταση του φθαρμένου ή ελαττωματικού ή εάν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία, οπότε και θα σας επιστρέψουμε άτοκα τα χρήματα που τυχόν έχετε καταβάλλει.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να σας αποσταλεί νέο προϊόν προς αντικατάσταση θα σας αποστέλλουμε άμεσα μήνυμα με την επιβεβαίωση της νέας παραγγελίας σας.

III)ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Πότε και πώς μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας;


i. Πριν την αποστολή/παραλαβή του προϊόντος με αποστολή e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@oceanicblue.gr ή με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο 2109588630.

IV) ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Όλα τα προϊόντα μας έχουν εγγύηση 2 ετών, η μπαταρία 1 έτος και υπάρχει η δυνατότητα αντικατάστασης εντός 7 ημερών (D.O.A) σε περίπτωση που το προϊόν δεν λειτουργεί σωστά μετά το πρώτο του άνοιγμα.